Skip to content

MeisterSinger presenteert nieuwe horloges op de Inhorgenta in München

In 2023 is MeisterSinger opnieuw een exposant op de Inhorgenta in München, een toonaangevend platform voor juwelen, horloges en edelstenen. Dit jaar zal het merk nog grootser gaan uitpakken om hun huidige collectie, alsook een aantal nieuwe modellen, in de schijnwerper te zetten. Één ding is een zekerheid bij MeisterSinger: de horloges beschikken maar over één wijzer. Toch weet het Duitse horlogemerk ons weer te verrassen met een aantal frisse en gedurfde modellen!

De Pangaea Day Date met heerlijke frisse kleuren

Dit jaar laat de meermaals bekroonde Pangaea Day Date nog duidelijker zien waar hij van gemaakt is. De dag- en datumringen zijn – net als de rand van de wijzerplaat – uitgevoerd in helder geel en contrasteren met het diepe zwart van de rest van de wijzerplaat. Het kleurrijke Pangaea-model is beperkt verkrijgbaar met een oplage van slechts 200 exemplaren. Lees meer over dit model via deze link.

Een bekend geluid in een ander jasje

De Bell Hora heeft sinds zijn lancering – in 2021 – veel aandacht getrokken met zijn ongewone complicatie: de uurslag “Sonnerie au Passage”. MeisterSinger ontving zelfs de gerenommeerde ‘’Red Dot Design Award’’ voor het uitzonderlijk design. Dit jaar breidt MeisterSinger zijn helder klinkende familie uit met een elegante versie waarbij de wijzerplaat voorzien is van een zonovergoten blauwe kleur. De cijfers en de afbeelding van de klok zijn te zien in fijn goud. Lees meer over dit model via deze link.

Een maatje kleiner

De Perigraph wordt al meer dan 20 jaar beschouwd als een iconisch model in de collectie van MeisterSinger. Het horloge heeft – met zijn zichtbare datumschijf – een ongebruikelijke manier om de datum weer te geven. Het design bleef niet onopgemerkt en won – net als de Bell Hora – de ‘’Red Dot Design Award’’ en tevens de Good Design Award. Naast de krachtige 43 mm variant presenteert MeisterSinger nu voor het eerst de Perigraph in een platte 38 mm kast voor de slanke arm. Lees meer over dit model via deze link.

Blijf op de hoogte!

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Notificaties
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x