Skip to content

De gelimiteerde MeisterSinger Pangaea Day Date springt in het oog dankzij zijn frisse kleuren

Tijdens het Inhorgenta-evenement in München (2023) heeft MeisterSinger maar liefst drie nieuwe modellen geïntroduceerd. Van het drietal nieuwe horloges springt de Pangaea Day Date het meest in het oog met zijn frisse gele kleur. Hiermee sorteert MeisterSinger alvast voor op de mooie lente- en zomerdagen.

MeisterSinger Pangaea Day Date

Bij de Pangaea Day Date zijn de dag- en datumringen volledig zichtbaar, waardoor de wijzerplaat structuur en diepte krijgt. De centrale wijzer met rode punt draait rustig zijn rondjes. Een kleine rode pijl op 12 uur geeft de huidige datum en dag van de week aan. Het bijzondere ontwerp heeft MeisterSinger zowel de ‘’Red Dot Award’’ als de ‘’Good Design Award’’ opgeleverd. Het is daarmee een van de meest bekroonde modellen uit het MeisterSinger-assortiment.

De nieuwe Pangaea Day Date laat nog duidelijker zien waar hij van gemaakt is. De dag- en datumringen zijn – net als de rand van de wijzerplaat – uitgevoerd in helder geel en contrasteren met het diepe zwart van de wijzerplaat. De zwartlederen vintage horlogeband ondersteunt de sterke uitstraling. Binnenin – de 40 mm kast – tikt het Zwitserse Sellita SW220-uurwerk. Dit automatische uurwerk heeft een energiereserve van 38 uur.

De geelkleurige MeisterSinger Pangaea Day Date is beperkt verkrijgbaar met een oplage van slechts 200 exemplaren. Het gelimiteerde horloge heeft een prijskaartje van €2.390. Bezoek de website van MeisterSinger voor meer informatie.

Blijf op de hoogte!

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Notificaties
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

[…] Dit jaar laat de meermaals bekroonde Pangaea Day Date nog duidelijker zien waar hij van gemaakt is. De dag- en datumringen zijn – net als de rand van de wijzerplaat – uitgevoerd in helder geel en contrasteren met het diepe zwart van de rest van de wijzerplaat. Het kleurrijke Pangaea-model is beperkt verkrijgbaar met een oplage van slechts 200 exemplaren. Lees meer over dit model via deze link. […]

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x