Skip to content

“TAG Heuer Carrera: the race never stops” is een boeiend boek dat de geschiedenis onthult van een iconisch horloge

TAG Heuer, de gerenommeerde Zwitserse luxe horlogemaker, kondigt met trots de lancering aan van een opmerkelijk boek, genaamd “TAG Heuer Carrera: the race never stops”. Het boek gaat over de geschiedenis van het iconische horloge, de TAG Heuer Carrera. De publicatie is rijkelijk voorzien van historische inzichten, verhalen en modellen, en hoort thuis op de boekenplank bij iedere horlogeverzamelaar of -liefhebber.

Alle bepalende Carrera-modellen komen voorbij

Het boek is verdeeld in zes boeiende hoofdstukken, die elk een decennium van het bestaan van de Carrera vertegenwoordigen. Van de bruisende jaren zestig tot de levendige jaren tachtig, en verder. De “TAG Heuer Carrera: the race never stops” neemt de lezer mee op een opwindende reis door de evolutie van het horloge.

De uitzonderlijke publicatie biedt niet alleen historische inzichten, maar bevat ook een exclusieve Carrera-catalogus, waarin de meest significante Carrera-horloges van 1963 tot 2023 worden getoond.

De opname van de Carrera-catalogus zorgt ervoor dat dit boek een onmisbare referentie wordt voor verzamelaars, liefhebbers en iedereen die gepassioneerd is over de wereld van luxe horloges. Elk zorgvuldig samengesteld model bevat essentiële details, waaronder het uurwerk, de geboortedatum, een prachtige foto, bijnaam en diameter.

De release van dit herdenkingsboek markeert een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van de TAG Heuer Carrera en nodigt experts, kenners en horloge-liefhebbers uit om dieper in de complexe wereld van het iconische model te duiken. Met zijn meeslepende verhalen zal “TAG Heuer Carrera: the race never stops” een essentiële toevoeging worden aan de bibliotheek van elke horlogeliefhebber.

Verkrijgbaarheid

“TAG Heuer Carrera: the race never stops” is verkrijgbaar – vanaf 6 oktober 2023 – bij TAG Heuer-boetieks en boekwinkels.

Aantal pagina’s352 pagina’s
Formaat25 x 31 cm
Prijs100 CHF / EUR / USD
RedacteurLes Editions de la Martinière

Bezoek de website van TAG Heuer voor meer informatie.

Blijf op de hoogte!

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Notificaties
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x