Skip to content

Unboxing video: de NOMOS Glashütte Club Campus in fris groen

Het nieuwe schooljaar staat weer voor de deur. Leerlingen en leraren maken zich op voor een nieuw avontuur in de wereld van onderwijs, waar kennis wordt vergaard, vriendschappen worden gesmeed en persoonlijke groei centraal staat. Schooltijd is – over het algemeen – een tijd van gezelligheid, uitdagingen en kansen. De geur van verse schoolboeken en snacks uit de kantine horen daar ook bij.

Studenten zijn niet de gemakkelijkste doelgroep om te bereiken. Interesses worden veelvuldig aan de kant geschoven voor andere. Daarnaast is het uitgavenpatroon van de student ook moeilijk in te schatten. Toch weet het Duitse horlogemerk NOMOS Glashütte de studenten en jong volwassenen te bereiken met de Club Campus.

NOMOS Club Campus horloges staan bekend om hun jeugdige en tijdloze ontwerp, en zijn met de hand vervaardigd in het Duitse Glashütte. Of het nu gaat om het starten van een carrière, reizen of verder studeren, deze horloges zijn de perfecte metgezellen.

De Club Campus tovert een glimlach op je gezicht

De spiegelende horlogekast heeft een kastdiameter van 38,5 mm. Voor wie dit formaat te groot is, kan ook kiezen uit een kleiner formaat. 36 mm om precies te zijn. Als we onze blik nog even van de geweldige wijzerplaat proberen af te houden, vallen de hoog gepolijste kast en bandaanzet op. Ook de achterzijde is voorzien van deze afwerking. Dit maakt foto’s maken ervan een hele opgave, maar zorgt wel voor een speels karakter. De omgeving is immers altijd anders, waardoor ook de spiegelende effecten op de horlogekast.

De frisgroene wijzerplaat trekt meteen je aandacht. Hoewel de wijzerplaat door velen wordt gekenmerkt als simplistisch, is er toch heel veel te ontdekken. Zo worden de uren aangeduid door zowel Arabische als Romeinse markeringen. Iets wat vrij uniek is. De 1, 5, 7, 9 en 11 uur worden gemarkeerd door zogeheten baton-uurmarkeringen. Oftewel, lange rechthoekige markeringen. De markeringen en wijzers zijn rijkelijk voorzien van witkleurige Superluminova. Dit materiaal geeft licht in het donker, waardoor je in donkere omstandigheden nog steeds de tijd goed kunt aflezen. De Superluminova kleurt dan blauw.

Gaat groen en oranje samen? De Club Campus electric green bewijst van wel! Boven de zes uur is een subwijzerplaat zichtbaar waar je de seconden in het oranje voorbij ziet zweven.

In de NOMOS Club Campus tikt het in-huis Alpha-uurwerk. Dit handmatig opwindbaar uurwerk was het allereerste uurwerk van het Duitse horlogemerk. Het uurwerk drijft hedendaags nog steeds heel veel NOMOS-horloges aan, zoals de Tangente, Ludwig, Tetra, Orion en Club. Het uurwerk heeft een keurige energiereserve van 43 uur.

Genoeg gelezen, het is tijd om de Club Campus live te bekijken

In de onderstaande video pakken we onze eigen Club Campus uit en laten we zien, hoe het horloge eruit ziet om de pols.

In de video en op de foto’s zie je dat het horloge vergezeld wordt met een stalen sportband. De NOMOS Club Campus is ook te bestellen met een lederen band of een ander type stalen band. Naast de groene wijzerplaat is er een ruime keuze uit andere kleuren wijzerplaten. Denk hierbij aan wit, oranje, crème, grijs, paars en zwart. Zoals eerder al benoemd kun je kiezen uit een kastgrootte van 36 en 38,5 mm. Kortom, voor iedereen is er een geschikt Campus-horloge verkrijgbaar.

Bezoek de website van NOMOS Glashütte voor meer informatie!

Blijf op de hoogte!

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Notificaties
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x