Skip to content

NOMOS Glashütte lanceert drie Club Sport neomatik horloges met een kastdiameter van 39 mm

NOMOS Club Sport neomatik 39 mm

Het Duitse horlogemerk NOMOS breidt zijn Club Sport-collectie uit met een nieuwe diameter. De sportieve collectie bestond voorheen alleen uit horloges met een kastdiameter van 37 en 42 mm. De roep van horlogeliefhebbers naar een 39 mm variant werd alsmaar groter en groter. NOMOS geeft hier maar al te graag gehoor aan en introduceert de 39 mm Club Sport in drie heerlijke nazomerkleuren, namelijk tabac, ember en smoke (van links naar rechts te zien op de bannerafbeelding). Alle drie de platen zijn voorzien van het zogeheten ‘’sunburst’’-effect.

Stralend als een prachtige nazomerdag

De donkerbruine, goudbeige en lichtgrijze wijzerplaten doen denken aan typische kleuren van een prachtige nazomerdag. De bruingele blaadjes liggen al op de grond terwijl de zon hard zijn best doet om door de lichtgrijze wolken heen te breken. NOMOS vult dus niet alleen een gat op in de maatvoering, het merk geeft de horlogefanaat ook een keuze uit een kleurrijk palet.

Door de speciale polijst-techniek glanzen de horloges op een bijzonder mooie manier. Met een comfortabele schakelband (geïntegreerd in de kast) en een extra stevige kast zijn alle drie de horlogemodellen storm- en waterbestendig tot 200 meter. Niet geheel onbelangrijk in Nederland.

Voor ons zijn deze horloges voor iedereen draagbaar, maar wat we hier vooral in gedachten hadden waren de actieve en succesvolle mannen die een horloge willen dat 24/7 past.

Het designteam van NOMOS

De sportieve, luxe uurwerken zijn voorzien van het automatische DUW 3001-uurwerk. Het in eigen huis gebouwde neomatik-kaliber is extreem dun en krachtig. Mede hierdoor kon het ontwerpteam van NOMOS de kast mooi compact houden met een dikte van slechts 8,4 mm. Draagcomfort gegarandeerd! De lug-to-lug afstand bedraagt 49,5 mm. Met deze vrij forse lug-to-lug afstand blijft het dus de vraag of de 39 mm voor de gemiddelde pols geschikt zal zijn. Er is maar één manier om daar achter te komen, en dat is het horloge passen bij je lokale NOMOS-dealer. De horloges hebben een prijskaartje van €2.820 per stuk.

Bezoek de website van NOMOS Glashütte voor meer informatie!

Blijf op de hoogte!

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Notificaties
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x