Skip to content

Met de MeisterSinger City Edition 2023 ben je altijd in de buurt bij je favoriete stad

Iedere stad heeft zijn eigen karakter en charme. MeisterSinger heeft geprobeerd om dit “stadsgevoel” te vangen, en los te laten op de City Edition 2023. Waar je ook bent en wat je ook doet, één blik op de City Edition is genoeg om je thuis te voelen.

Je favoriete stad om de pols

Elke stad heeft wel een aantal iconische of historische gebouwen die de stad kenmerken. Ook wel de “Skyline” genoemd. Een aantal wereldberoemde voorbeelden van structuren die de “Skyline” van hun stad domineren zijn de Eiffeltoren in Parijs, Big Ben in London en het vrijheidsbeeld in New York.

MeisterSinger lanceert maar liefst 23 speciale N°03-modellen, waarbij de Skyline van een stad als silhouet te bewonderen is op de glazen achterzijde van het horloge. De naam van de stad en de slogan of het devies van de stad zijn eveneens op de achterzijde gegraveerd.

De MeisterSinger N°03 met een stadse uitstraling

De wijzerplaat van de City Edition 2023 doet denken aan donkergroene opalen en straalt een aangenaam rustig beeld uit. Het “sunburst”-effect zorgt voor een speels karakter.

De cijfers en wijzers zijn wit en contrasteren op een mooie manier met de opaalgroene kleur. De datumweergave toont de dag in het wit op een zwarte achtergrond. Het tijdloos model heeft een kastdiameter van 43 mm. In de edelstalen kast tikt het automatische Sellita SW 200-uurwerk. Dit uurwerk heeft een energiereserve van 38 uur.

Verkrijgbaarheid

Elk model is gelimiteerd verkrijgbaar, variërend van 5 tot 100 exemplaren. Benieuwd of jouw stad ook te bewonderen is op het horloge? Van de 23 variaties hebben er 13 een Nederlandse stad als silhouet, namelijk: Alkmaar, Amsterdam, Barneveld, Bussum, Den Bosch, Den Haag, Groningen, Leiden, Rotterdam, Twente, Utrecht, Veenendaal en Zwolle. De gelimiteerde horloges zijn bij verschillende lokale juweliers verkrijgbaar voor een prijs van €1.890.

Bezoek de website van MeisterSinger voor meer informatie!

Blijf op de hoogte!

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Notificaties
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x