Skip to content

De gelimiteerde MeisterSinger Bell Hora met opaalgroene wijzerplaat

De Bell Hora heeft veel aandacht getrokken met zijn buitengewone complicatie – de klinkende “Sonnerie au Passage”. Precies op het hele uur laat de Bell Hora een vriendelijk geluid horen die heel decent de aandacht van de drager vestigt op het verstrijken van de tijd. Voor het algehele designconcept won MeisterSinger in 2021 de gerenommeerde Red Dot Design Award, en werd het horloge door het vakblad Wrist Watches genomineerd als Horloge van het Jaar 2022.

Nederlands gelimiteerd model

De nieuwe MeisterSinger Bell Hora is gelimiteerd tot slechts 50 exemplaren voor de Nederlandse markt. Zoals bij elke MeisterSinger NL Edition zit de kroon aan de linkerzijde van de kast. Links bevindt zich ook de drukker, waarmee het geluidsmechanisme kan worden ontkoppeld door het eenvoudig uit te trekken. De opaalgroene wijzerplaat heeft een fijne sunburst afwerking wat zorgt voor een speels karakter. De milieuvriendelijke horlogeband is gemaakt van kurk afkomstig uit Portugal, en overtuigt met zijn natuurlijke elegantie en draagcomfort. De edelstalen kast heeft een diameter van 43mm.

Het uurwerk

In de kast tikt het automatisch MS Bell uurwerk met de door MeisterSinger ontwikkelde slagmodule. Het uurwerk is gebaseerd op het Zwitserse Sellita SW200 kaliber en heeft een energie reserve van 38 uur. Binnen 60 minuten verzamelt het speciale uurwerk de energie voor een precieze, goed afgemeten slag tegen de klankvork achter de wijzerplaat.

De gelimiteerde MeisterSinger Bell Hora is verkrijgbaar vanaf medio oktober (2022) voor een prijs van €3.790. Bezoek de website van MeisterSinger voor meer informatie.

Blijf op de hoogte!

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Notificaties
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x