Skip to content

Beleef de avonturen opnieuw met het speciale G-SHOCK Super Mario horloge

Twee iconische merken uit Japan – Nintendo en Casio – bundelen hun krachten en brengen samen een G-SHOCK horloge uit met design-elementen uit het populaire Nintendo-spel Super Mario Bros.

Zowel G-SHOCK als Super Mario hebben in de afgelopen decennia een toegewijde fanbase opgebouwd die over de hele wereld uitstrekt. Met dit in gedachten is het ontwerp zorgvuldig samengesteld met speelse details die alle generaties Super Mario-liefhebbers zullen aanspreken.

G-SHOCK x Super Mario

Er is gekozen om het populaire DW-5600 model om te toveren naar een waar Super Mario horloge. Bij het inschakelen van de achtergrondverlichting wordt de klassieke Mario weergegeven, die over het bekende Koopa Troopa schild springt. Hiermee wordt de iconische game move gereproduceerd. De 8-bit Mario is als camouflage op de band gedrukt, en alle lettertypes op de wijzerplaat zijn ook 8-bit om de sfeer van 1985 te creëren.

Overal waar je kijkt zie je verwijzingen naar de rood-gemutste jeugdheld, denk hierbij aan de rode kleur op de rand en de wijzerplaat, de blauwe achtergrondkleur van de “overworld stage” van het spel en de gouden accenten die herinneren aan de munten in het spel.

Het avontuur begint al bij het openen van de speciale verpakking waarin het horloge wordt geleverd, deze is namelijk voorzien van een illustratie van het beginscherm van het spel en Mario’s kenmerkende zin: “Here we go!”.

Het horloge is daarnaast uitgerust met eigenschappen en functies die je van G-SHOCK horloges gewend bent, waaronder:

  • Schokbestendigheid
  • Waterbestendigheid: 200m
  • EL-achtergrondverlichting met Flash Alert
  • Multi-functie alarm
  • Stopwatch (24 uur)
  • Afteltimer (60 minuten)
  • 12/24-uurs tijdweergave

De G-SHOCK Super Mario met referentie DW5600SMB-4 is verkrijgbaar vanaf 8 november (2022) voor een verkoopprijs van €149,00. Bezoek de website van Casio voor meer informatie.

G-SHOCK x Super Mario video

Categories

Geen categorie

Tags

Blijf op de hoogte!

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Notificaties
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x