Skip to content

Unboxing video: Casio G-SHOCK DW-5600E-1V duikhorloge

In het begin van de jaren tachtig werd het allereerste G-SHOCK-horloge wereldkundig gemaakt. De G-SHOCK is ontstaan uit één simpele overtuiging: er moest een horloge beschikbaar komen voor het grote publiek, dat haast onbreekbaar zou zijn. Om dit te realiseren, werd het projectteam “Tough” opgericht. Meer dan 200 prototypes werden aan verschillende prestatietests onderworpen. Het proces duurde meer dan twee jaar, en kende evenveel tegenslagen als successen. In 1983 was het dan eindelijk zover, de lancering van de G-SHOCK DW-5000C.

Vier jaar later werd de G-SHOCK DW-5600 geïntroduceerd. Sinds de lancering in 1987 is de DW-5600 blijven evolueren. Het robuuste horloge heeft een scala aan technische specificaties, waaronder een verlicht paneel, waterbestendigheid tot 20 bar en een multifunctioneel alarm. Hedendaags is de DW-5600 nog steeds verkrijgbaar in het assortiment van Casio.

In de onderstaande video “unboxen” wij de G-SHOCK-referentie, DW-5600E-1V. Dit model lijkt qua design heel veel op referentie DW-5600C uit 1987. Naast het unboxing gedeelte komen ook de belangrijkste specificaties voorbij.

Casio G-SHOCK ref. DW-5600E-1V

Blijf op de hoogte!

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Notificaties
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x