Skip to content

Timex lanceert drie speciale Stranger Things horloges

Terwijl seizoen 4 van Stranger Things® zijn debuut maakt, betreedt Timex® de poort naar de Upside Down met de Timex x Stranger Things-collectie! Deze huiveringwekkende samenwerking zit boordevol nostalgie en past buitenaardse inspiratie toe op de drie meest iconische cultklassiekers van Timex, namelijk de Timex Camper, Timex T80 en Timex Atlantis. Deze speciale horloges brengen een betrouwbare tijdregistratie in elke dimensie.

Stranger Things® seizoen 4

De kans is groot dat jij op dit moment het nieuwe seizoen van Stranger Things® aan het ‘bingewatchen’ bent. Wereldwijd kijken er maar liefst 196 miljoen Netflix-streamers naar de populaire sci-fi serie. Heb jij de hype de afgelopen jaren toch gemist, dan vertellen wij je graag in het kort waar het over gaat. Stranger Things, dat zich afspeelt in het begin van de jaren tachtig, volgt een groep vrienden navigerend door de griezelige bovennatuurlijke gebeurtenissen die beginnen in het kleine stadje Hawkins, Indiana. De plotselinge verdwijning van de jonge Will Byers zet de vriendengroep aan tot het opgraven van een parallel universum dat bekend staat als de Upside Down – en daarmee ook de kwade krachten opzoeken die daar diep vandaan komen. Het vierde seizoen van Stranger Things is volgens recensenten de grootste en meest spectaculaire tot nu toe!

Timex x Stranger Things

Speciale Timex horloges

Lucas Sinclair, een van de hoofdrolspelers, draagt in het nieuwe seizoen een Timex Camper. Het horloge is echter ingehaald door paranormale krachten: uurmarkeringen staan nu ondersteboven op de wijzerplaat, terwijl een rode INDIGLO®-achtergrondverlichting de duisternis doordringt met sinistere Demogorgon-beelden. In eerdere seizoenen is Sheriff Hopper al meerdere malen gespot met de Timex Atlantis. Ter ere van Sheriff Hopper is dit horloge als speciale editie opnieuw uitgebracht, met een onheilspellende zwarte kast, zwarte band en – net als de Timex T80 uit de collectie – een INDIGLO®-achtergrondverlichting en aanpasbaar alarm dat de onvergetelijke Stranger Things-melodie afspeelt. Alsof het nog niet griezelig genoeg is, onthullen beide digitale horlogedisplays een terugwaartse nummer 3 wanneer de klok 15:00 uur slaat – een verwijzing naar de verbrijzelde staande klok die op mysterieuze wijze het middelpunt van seizoen 4 vormt.

De horloges zijn verkrijgbaar voor ongeveer €82,00 per stuk. Wil je graag meer weten over de horloges, bezoek dan eens de website van Timex. (Tip: bij het aanmelden voor de nieuwsbrief ontvang je een kortingscode van 15%)

© Foto’s: Timex & Stranger Things

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Notificaties
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x