Skip to content

Swatch lanceert zeven Dragon Ball Z horloges

De Dragonball Z franchise zal bij vele dertigers een glimlach op hun gezicht toveren. De eeuwige strijd tussen Vegeta en Goku – maar ook de vele vijanden die zij met elkaar proberen te verslaan – staan nog in ons geheugen gegrift. In Nederland werd de serie uitgezonden op Cartoon Network van 28 augustus 2000 tot en met 31 juli 2001 en vervolgens van 5 november 2001 tot en met 2 augustus 2003 op Yorin. In een paar maanden tijd groeide het programma, dat tweemaal per dag op televisie was, uit tot het best bekeken programma van Cartoon Network.

Ook de nieuwe generatie is bekend met de Japanse animeserie. Hoewel de Dragon Ball franchise niet meer dagelijks op televisie te bewonderen is, kan de jeugd van nu de epische gevechten toch bekijken. Zo draaide een aantal jaren geleden de film Dragon Ball Super: BROLY in de bioscoop.  In deze film strijden Goku en Vegeta zij aan zij tegen de legendarische Super Saiyan Broly. Op dit moment draait Dragon Ball Super: Super Hero in de bioscoop, waarbij de ‘De Red Ribbon Army’ die ooit werd weggevaagd door Son Goku, weer terugkeert. Een aantal overgebleven schurken zetten de nalatenschap voort en hebben de ultieme androïden gemaakt: Gamma 1 en Gamma 2.

Swatch x Dragon Ball Z

Swatch introduceert maar liefst zeven Dragon Ball Z horloges. De zeven modellen zijn geïnspireerd op de helden Goku, Gohan, Vegeta, Master Roshi en de schurken Frieza, Cell en Majin Buu.

Elk horloge bevat elementen van de personages. Zo is het horloge van Goku voorzien van het wijsheid symbool, en beschikt het horloge van Vegeta over zijn bekende verkennersvizier. Zie jij wie Vegeta in het vizier heeft? Er zijn ook varianten met een nog uitgesprokener karakter. Zo staat Master Roshi met zijn kenmerkende lach afgebeeld en heeft het Gohan model een volledig opgeladen Kamehameha-aanval.

De horloges zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. De Goku en Cell varianten zijn zogeheten ‘Big Bold’ modellen en hebben een kastdiameter van 47mm. De andere Dragon Ball Z modellen hebben een kastdiameter van 41mm.

De gave Dragon Ball Z horloges zijn vanaf vandaag (25 augustus 2022) te bestellen. De prijzen variëren tussen de €80,00 en €130,00. Op 1 oktober zal het gelimiteerde ‘Shenron x Swatch’ model geïntroduceerd worden. Bezoek de website van Swatch voor meer informatie.

Foto’s: ©Bird Studio/Shueisha, Toe animation & Swatch AG 2022

Blijf op de hoogte!

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Notificaties
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x