Skip to content

NOMOS Glashütte introduceert twee nieuwe Ahoi horloges: de 38 date Sky en Sand

NOMOS Ahoy 38 date Sand

NOMOS Glashütte heeft het voor elkaar gekregen om het gevoel van vrijheid, in de vorm van blauwe luchten en eindeloze stranden, vast te leggen in het design van twee nieuwe Ahoi-horloges. De twee nieuwe Ahoi-modellen in de kleuren hemelsblauw en zand hebben daarnaast een nieuwe afmeting en een neomatik-uurwerk met datumcomplicatie.

De perfecte metgezel voor de zomer

De Ahoi neomatik 38 date “sky” en “sand” zijn horloges die de zomer perfect weerspiegelen. Het Sky-model heeft een wijzerplaat die zo blauw is als een uitgestrekte zomerse hemel. Het Ahoi Sand-horloge beschikt over een glinsterende zandgouden wijzerplaat.

Het duo beschikt over een waterbestendigheid van 200m. Dit betekent dat je ermee kunt zwemmen, snorkelen of duiken. De klassieke afmeting van 38,5 mm zorgt ervoor dat de Ahoi-horloges om vrijwel iedere pols goed zullen staan. De kasthoogte bedraagt slechts 9,9 mm. Paraderen over het strand, verkoeling zoeken in het water of een cocktail drinken aan de bar, de Nomos Ahoi Sky of Sand is je ideale kompaan!

Een robuuste behuizing beschermt het neomatik-uurwerk

De schroefbare kroon wordt beschermd door een hoekige kroonbeschermer, waardoor het opwindmechanisme bescherming geniet tegen eventuele stoten. De achterzijde van de kast is gemaakt van krasbestendig saffierglas en is tevens geschroefd om waterdichtheid te kunnen garanderen. Op de achterzijde is de vrolijke walvis wederom te spotten. Deze zal gegarandeerd een glimlach op je gezicht toveren.

De nieuwe horloges bieden een uitzonderlijke leesbaarheid, omdat hun saffierglas aan beide zijden is voorzien van een anti-reflecterende coating. Grote uurmarkeringen en duidelijke kleurcontrasten maken zowel de zandkleurige als de hemelsblauwe Ahoi gemakkelijk afleesbaar. Het datumscherm bij drie uur toont wanneer je volgende vakantie kan beginnen.

In de 38,5 mm kast tikt het DUW 6101-uurwerk. Dit is de allereerste keer dat een horloge uit de Ahoy-collectie voorzien is van een neomatik-uurwerk dat beschikt over een datumcomplicatie. Het automatische uurwerk heeft een keurige energiereserve van 42 uur.

Verkrijgbaarheid

De Ahoi-collectie van NOMOS Glashütte zag voor het eerst het levenslicht in 2013. Aanvankelijk waren de Ahoi-horloges alleen verkrijgbaar in het wit en Atlantisch-blauw. De introductie van het Sky- en Sand-model luidt een nieuw tijdperk in voor de alom geliefde Ahoi-collectie.

Beide modellen hebben een prijskaartje van €3.520. Bezoek de website van NOMOS Glashütte voor meer informatie!

Blijf op de hoogte!

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Notificaties
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x