Skip to content

De zandkleurige NOMOS Glashütte Ahoi neomatik 38 mm date in detail

NOMOS Ahoi neomatik 38 sand

De nieuwe Ahoi neomatik 38 date van NOMOS Glashütte is sportief, elegant en betrouwbaar. Al deze mooie eigenschappen zijn verpakt in een 38,5 mm kast. De perfecte afmeting voor vrijwel iedere pols! De Ahoi neomatik-collectie bestaat daarnaast uit horloges met een kastdiameter van 36,3 mm en 40,3 mm. Het Duitse horlogemerk heeft daarmee duidelijk aan de wensen van alle horlogeliefhebbers gedacht.

Een bijzonder uurwerk dat in eigen huis vervaardigd is

De zandkleurige wijzerplaat zorgt voor een warme uitstraling. De secondewijzer in zonsondergang-oranje draagt hier eveneens aan bij. Het horloge is daarnaast uitgerust met een snel instelbare datum, wat betekent dat je de datum eenvoudig in beide richtingen kunt aanpassen. Handig als je het horloge een tijdje niet hebt om gehad.

De nieuwe Ahoi neomatik 38 date wordt aangedreven door het automatische DUW 6101-uurwerk, dat voorheen alleen gebruikt werd in kasten met een diameter van meer dan 40 mm. Het DUW 6101-uurwerk is iets bijzonders. Het is namelijk een zeer dun en tegelijkertijd efficiënt uurwerk dat in eigen huis door NOMOS is ontwikkeld en geproduceerd. De energiereserve bedraagt 42 uur. Het Duitse uurwerk met sierlijke geblauwde schroeven is te bewonderen door de saffierglazen achterzijde.

Als je de achterzijde bekijkt, zal je naast het gave uurwerk nog iets opmerken. Aan de rand van het horloge duikt namelijk een vrolijke walvis op! Het zoogdier geeft de hoge waterbestendigheid van het horloge weer, 200 m oftwel 20 atm om precies te zijn. Een frisse duik nemen met het horloge is dan ook geen probleem!

Het nieuwe horloge met kenmerkende kroonbeschermers is vanaf nu verkrijgbaar voor een prijs van €3.820. De Ahoi neomatik wordt geleverd met een donkergrijze horlogeband, gemaakt van textiel. Wil je een persoonlijk gegraveerde tekst op de achterzijde? Dit is mogelijk én volledig kosteloos! Bezoek de website van NOMOS Glashütte om de gehele Ahoi neomatik-collectie te bekijken.

Blijf op de hoogte!

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Notificaties
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x