Skip to content

F1-coureur Charles Leclerc op slinkse wijze beroofd van zijn Richard Mille horloge

Formule 1-coureur Charles Leclerc is dit seizoen heerlijk begonnen met twee GP overwinningen, en staat daarmee aan kop in het Wereldkampioenschap. Privé gaat het op dit moment echter wat minder met de Ferrari coureur. Leclerc is afgelopen week namelijk op een slinkse manier beroofd van zijn Richard Mille horloge. Dit gebeurde na een etentje met vrienden in Viareggio, een badplaats in Toscane, ItaIië.

Na het verlaten van het restaurant werd Leclerc herkend door enkele fans en ging daarmee op de foto. De groep werd groter en groter. Na wat foto’s te hebben genomen en met een aantal fans te hebben gesproken merkte Leclerc op dat zijn horloge van zijn pols was verdwenen. De politie werd gelijk ingeschakeld. De kans dat Leclerc zijn horloge nog terug ziet lijkt echter klein.

Charles Leclerc

Richard Mille met referentie RM 67-02

De dief of dieven hebben een horloge van het merk Richard Mille, met referentie RM 67-02 buitgemaakt. Dit horloge werd speciaal gemaakt naar de wensen van Leclerc. Zo is het horloge voorzien van de kleuren van de vlag van Monaco. De ‘customized’ Richard Mille heeft een waarde van maar liefst 300.000 euro!

Het is te hopen voor het Ferrari team dat dit incident niet te lang in het hoofd van Leclerc blijft zitten. Komend weekend zal hij weer volledig gefocust moeten zijn om de Grote Prijs van Emilia-Romagna te kunnen binnenslepen.

Blijf op de hoogte!

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Notificaties
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x