Skip to content

Een TAG Heur gespot in de duurste Netflix film ooit: The Gray Man

Het Zwitserse luxe horlogemerk is een samenwerking aangegaan met Netflix voor hun nieuwste film, The Gray Man. De hoofdrolspeler, in deze actie/thriller, is niemand minder dan Ryan Gosling, die daarnaast ook een merkambassadeur is van TAG Heuer. Tijdens deze spannende spionagethriller draagt het hoofdpersonage, Sierra Six, een TAG Heuer Carrera Three Hands. Sierra Six is een personage dat precies past bij het motto van TAG Heuer: “Don’t crack under pressure”

Meer over ‘The Gray Man’

De duurste Netflix productie tot nu toe, met een budget van maar liefst 200 miljoen dollar, is geregisseerd door het duo achter Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame, namelijk door de broers Joe & Anthony Russo. Met dit duo is spektakel een garantie! Het personage van Gosling, een CIA-agent genaamd Sierra Six, heeft iets in zijn bezit wat de CIA maar al te graag terug wilt hebben. Ze zetten alles op alles om dit voor elkaar te krijgen en huren een psychopathische huurling Lloyd Hansen in, die gespeeld wordt door Chris Evans. Ex-collega Lloyd Hansen zet een premie op Sierra’s hoofd, wat een wereldwijde klopjacht veroorzaakt met internationale huurmoordenaars. Naast Gosling en Evans zijn ook sterren als Billy Bob Thornton en Ana de Armas te zien in deze film.

TAG Heuer Carrera Three Hands

En wat zou een elite super moordenaar op een achtervolging anders dragen dan een TAG Heuer Carrera – het iconische uurwerk dat voor het eerst werd gemaakt voor achtervolgingen met hoge snelheden op het circuit. Zoals elke geheime agent zal weten,  beslissingen nemen in een fractie van een seconde kunnen een kwestie zijn van leven en dood. Maar net zo belangrijk voor een spion die zich in de schaduwen verbergt, is het slanke, minimalistische en overzichtelijke ontwerp van een horloge.

Hiervan is Sierra Six zich maar al te bewust en draagt daarom de nieuwste TAG Heuer Carrera met referentie WBN2111.BA0639. Het horloge heeft een strak en simplistisch design, waardoor de tijd zeer eenvoudig en snel af te lezen is, ook in donkere omstandigheden. De wijzers en uurmarkeringen zijn namelijk voorzien van Super-Luminova ®. De wijzerplaat heeft een prachtige ‘sunburst’ afwerking. De kast heeft een diameter van 39mm en is slechts 11.5mm dik. Hierdoor draagt het horloge zeer comfortabel.

Het horloge is verder voorzien van een automatisch, kaliber 5, uurwerk. Dit uurwerk beschikt over een energiereserve van 38 uur, en een tikgetal van 28.800 per uur. Door het saffierglas aan de achterzijde van de kast kun je het uurwerk aan het werk zien. De waterbestendigheid van het horloge bedraagt 100m, en is daardoor geschikt om mee te zwemmen en te snorkelen. De TAG Heuer Carrera is, naast de zilverkleurige wijzerplaat, ook te verkrijgen met een zwartkleurige wijzerplaat. Aan het horloge hangt een prijskaartje van €2.700. Bezoek de website van TAG Heuer eens als je geen genoeg kunt krijgen van de TAG Heuer Gray Man.

Blijf op de hoogte!

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Notificaties
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x