Skip to content

Dieven proberen Ajax aanvoerder Tadic te beroven van zijn horloge

Misdaadverslaggever John van den Heuvel brengt vandaag heftig nieuws naar buiten rondom een Ajax-voetballer. Ditmaal betreft het niet Mohamed Ihattaren maar aanvoerder Dusan Tadic. De clubheld is lichtgewond geraakt bij een gewelddadige overval in de omgeving van zijn woning in Amsterdam-Zuid.

Volgens de Telegraaf werd hij in de nacht van woensdag 27 juli op donderdag 28 juli opgewacht bij zijn huis door twee gewapende mannen met helmen op. Ze hadden het waarschijnlijk op een kostbaar horloge van de voetballer gemunt.

De overvallers kwamen in de Van Eeghenstraat op Tadic af toen hij uit zijn auto stapte. De Ajacied had direct in de gaten dat het mis was en probeerde te vluchten. Na een korte achtervolging volgde een handgemeen met de rovers. Tadic slaagde erin het vizier van de helm van een van de overvallers te openen en hem een klap te geven. Hierbij raakte Tadic lichtgewond aan zijn hand. De Politie meldt dat er mogelijk al eerder een overval gepland was op de stervoetballer van Ajax. Ook toen waren er personen met helmen op gezien voor het huis van Tadic.

Het lijkt voortaan bijna een zekerheid, dat als je een mooi horloge met trots draagt, dat je dan opgewacht kunt worden door een of twee personen met een helm op. Denk hierbij aan de recente overval op Lil’ Kleine en de dreiging rondom John de Bever. Zo is Tadic veelvuldig te zien met een mooi horloge om zijn pols, bijvoorbeeld een Rolex Day-Date, Patek Philippe Nautilus of een Breitling Navitimer. Hopelijk kan de Serviër deze met trots blijven dragen en maakt de politie er werk van om deze Rolex dieven op te pakken en zwaar te straffen. Tadic heeft in ieder geval extra veiligheidsmaatregelen genomen.

Bron: Telegraaf
Foto’s: AFC AJAX

Blijf op de hoogte!

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Notificaties
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x