Skip to content

De Omega Seamaster op een zomerse road trip

De Omega Seamaster gaat mee op vakantie! Tijdens zijn road trip, van Nederland naar Spanje, zal hier elke dag een leuke foto van geplaatst worden☀️.

De Omega Seamaster met referentie 2531.80.00 wordt ook wel de Omega Seamaster James Bond genoemd. James Bond, gespeeld door Pierce Brosnan, droeg deze referentie namelijk tijdens de films Tomorrow Never Dies (1997), The World is Not Enough (1999) en Die Another Day (2002). Via deze link kun je de gehele Omega collectie van James Bond bekijken.

De kast en bezel hebben een hoekvormige afwerking. De stalen horlogeband is deels geborsteld en gepolijst. En de blauwe wijzerplaat is voorzien van een prachtig golvend patroon. Helaas is Q bij dit horloge wel vergeten er een laserstraal en ontsteker op te monteren. Maar dat mag de pret niet drukken, want dit duikhorloge is misschien wel het ultieme vakantiehorloge. Een foto met een Martini gaat zeker voorbij komen! Laat ons door middel van een sterbeoordeling onder de foto weten wat jij van de foto vindt. Een fijne vakantie horlogevrienden!

Waardering: 4 uit 5.

Waardering: 4 uit 5.

Waardering: 3.5 uit 5.

Waardering: 5 uit 5.

Waardering: 3.5 uit 5.

Waardering: 3.5 uit 5.

Waardering: 4 uit 5.

Waardering: 4 uit 5.

Waardering: 5 uit 5.

Categories

Geen categorie

Tags

Blijf op de hoogte!

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Notificaties
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x