Skip to content

De MeisterSinger klassiekers №01, №03 en Perigraph met hoogglans witte wijzerplaten

In 2023 komen de klassiekers uit de MeisterSinger-collectie №01, №03 en Perigraph in bijzonder elegante uitvoeringen met hoogglans witte wijzerplaten.

De MeisterSinger klassiekers №01, №03 en Perigraph bewijzen dat het goede nooit uit de mode raakt. Alle drie de modellijnen zijn vanaf het begin een belangrijk onderdeel geweest van de MeisterSinger-collectie en inmiddels niet meer weg te denken. Wat ze allemaal gemeen hebben is de klassieke, edelstalen kast van 43 mm, het gebogen saffierglas en het heldere, simplistische design van de wijzerplaat.

Naast de MeisterSinger-huiskleuren ivoor en “sunburst” blauw worden alle drie de klassiekers dit jaar met een witte wijzerplaat gepresenteerd. De hoogglans witte wijzerplaat is voorzien van gouden cijfers en blauwe uurmarkeringen.

MeisterSinger №01 en №03

Zoals de naam al doet vermoeden, begon alles bij MeisterSinger met de №01 handopwinder. Samen met zijn automatisch broertje, de №03, voert het de ranglijst van best verkochte series bij MeisterSinger aan.

Manfred Brassler, oprichter en directeur, vertelt: “Gelukkig werd het me al snel duidelijk dat de basiskenmerken van de №01 in elk model van de collectie moeten worden behouden – ongeacht de complicatie. Uiteindelijk willen onze fans en vrienden een MeisterSinger om de pols dragen met al zijn kenmerkende elementen.”

De MeisterSinger №01 is verkrijgbaar voor een verkoopprijs van €1.690. De №03 voor €1.990.

MeisterSinger Perigraph

Altijd hetzelfde in de kern, maar nooit hetzelfde aan de buitenkant. Een multitalent in verschillende gedaanten. Dat is kort gezegd de Perigraph met zijn zichtbare datumschijf. Terwijl het model de afgelopen jaren herhaaldelijk de aandacht trok in opvallende combinaties met zwarte kasten, rode, groene en gele wijzerplaten, laat de Perigraph zich dit jaar van zijn bijzonder elegante kant zien.

Net als bij de №03 tikt er in de Perigraph een automatisch Sellita SW 200-uurwerk. Dit uurwerk heeft een energiereserve van 38 uur. De Perigraph met cognac lederen band heeft een prijskaartje van €2.190.

Bezoek de website van MeisterSinger voor meer informatie.

Blijf op de hoogte!

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Notificaties
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x