Skip to content

De Meister S Chronoscope van Junghans is superieur in zowel techniek als design

Superieur zijn heeft vele gezichten en voordelen. De vrijheid hebben om beslissingen te nemen en deze vastberaden uitvoeren is daar één van. Superieur zijn betekent ook verschillende uitdagingen aangaan door te vertrouwen op eigen kracht, en ze met een zekere koelte en beheersing aan te kunnen.

Gedreven door de verschillende dimensies van superioriteit, bedacht Junghans de Meister S Chronoscope, die sinds het begin normen heeft vastgesteld voor zowel het uurwerk als design. Nu, met de introductie van nieuwe modellen, wordt de unieke identiteit van de Meister S Chronoscope voortgezet op een consistente manier.

Een nachtblauwe wijzerplaat met kleurverloop

De edelstalen kast en de middernachtblauwe wijzerplaat definiëren het coole design van dit horloge. Zijn sportief karakter komt tot uiting door middel van de gedeeltelijk geskeletteerde wijzers, komvormige subwijzerplaten en macchiato bruine chronowijzers. Het kleurverloop van nachtblauw tot verzadigd zwart zorgt voor extra contrast en diepte op de wijzerplaat.

Robuust met een uitroepteken

De gebogen kroonbeschermer kenmerkt het uiterlijk van de 45 mm edelstalen kast en beschermt op betrouwbare wijze de kroon van de chronograaf. De schroefbare kroon, de waterbestendigheid van 200 m en het saffierglas met antireflectie coating aan beide zijden maken de Meister S Chronoscope uitermate solide en krasbestendig. Of het nu op je werk is, of ver weg van het dagelijks leven: de Meister S Chronoscope van Junghans gaat geen enkele uitdaging uit de weg.

Keuze uit twee banden

De chronograaf is verkrijgbaar in combinatie met twee horlogebanden. Éen daarvan is een edelstalen schakelband bestaande uit zeven rijen, waarbij de schakels zowel een matte als gepolijste afwerking hebben.

De tweede bandvariant zet de wijzerplaatkleuren consequent voort met middernachtblauwe lederen delen en bruin gestikte siernaden die overeenkomen met de bruine chronowijzers. De binnenkant van de rubberen band draagt de naam van het model in hoofdletters.

De Meister S Chronoscope met stalen band heeft een prijskaartje van €2.440. Met rubberen band kost het horloge €2.340. Bezoek de website van Junghans voor meer informatie en/of bekijk de onderstaande tabel voor de belangrijkste specificaties.

MerkJunghans
ModelMeister S Chronoscope
ReferentieRef. 27/4227.01 en 27/4228.45
Kastdiameter45 mm
Kasthoogte15,9 mm
Type glasSaffierglas met anti-reflectiecoating
UurwerkJ880.1
Type uurwerkAutomatische chronograaf
Energiereserve46 uur
Tikgetal per uur28.800
Waterbestendigheid200 m / 20 bar
Specificaties Junghans Meister S Chronoscope met nachtblauwe wijzerplaat

Blijf op de hoogte!

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Notificaties
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x