Skip to content

Tissot mixt modern en retro met een filmische nieuwe PRX 35 mm-campagne

De coole lijnen en een baanbrekende jaren-70-vibe maakten de Tissot PRX direct een hit bij de herintroductie van vorig jaar. Nu zet Tissot dit verhaal nog eens extra in de verf met een stoere en filmische campagne.

Een reis, geen bestemming

De campagne vertelt het verhaal van vijf ambitieuze vrienden, alle met hun eigen look en persoonlijkheid, maar verenigd door hun houding, levensstijl en keuze voor de nieuwe PRX 35 mm. De scène ademt klassieke popcultuur. Een auto, een benzinestation en een onbekende bestemming. De vrijheid hangt in de lucht en alles lijkt mogelijk. Vooruitplannen is er niet bij. Het leven komt zoals het komt. Pluk de dag, neem de tijd en zorg dat elke minuut telt. De heerlijke gitaarriedel van een Americana-soundtrack, de close-up van de lipgloss, handenvol snacks, rijden tot zonsopgang, en het tikken van vijf PRX-horloges met wijzerplaten in vijf verschillende kleuren. Zorgen zijn ver weg. En de naam van het benzinestation? PRX – in een roze neonkleur.

Tissot PRX 35 mm blauw

Alles komt terug

Toen de PRX in 1978 werd geïntroduceerd, ging het om stijl en vrijheid van meningsuiting. De PRX was moedig, ondeugend, zelfs rebels. Meer dan 40 jaar later is dat nog steeds zo. De campagne vangt dat jeugdige gevoel van uitvliegen, bevrijding, het gevoel dat alles kan. De hoofdrolspelers barsten van zelfvertrouwen en het verlangen om de wijde wereld in te trekken. En er is plaats voor iedereen. De filmische verwijzingen zijn geruststellend vertrouwd, zo vertrouwd dat we ons allemaal in het verhaal kunnen inleven. Dus waarheen, zo vraagt de campagne impliciet, zal jouw PRX-reis je leiden?

Een beeld zegt meer dan duizend woorden – de PRX 35 mm

Centraal staat de nieuwe Tissot PRX 35mm. De vorig jaar nieuw leven ingeblazen PRX heeft een kastdiameter van 40 mm en een Quartz of automatisch uurwerk. Dit jaar heeft Tissot een unisex 35 mm kast toegevoegd, met een keuze uit satijn geborstelde stalen modellen met blauwe, groene, lichtblauwe of zilveren ‘sunburst’-wijzerplaten, en een ander model met een geelgouden PVD-gecoate kast en wijzerplaat.

Voor de rest lijkt het op het PRX-origineel uit 1978 en de revival van vorig jaar. Nog steeds is er de dunne, perfect gepolijste bezel, evenals de hoekige, verticaal geborstelde flanken van de kast en de taps toelopende stalen band. Binnenin zit een Zwitsers Quartz-uurwerk.

De Tissot PRX 35 mm film

Ben je benieuwd naar het gehele verhaal achter de populaire PRX serie? Lees dan eens het volgende artikel: Tissot breidt zijn succesvolle PRX serie uit met 16 nieuwe modellen

Categories

Geen categorie

Tags

Blijf op de hoogte!

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Notificaties
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x