Skip to content

Release: Hamilton Khaki Navy Frogman

Hamilton Khaki Navy Frogman

De Khaki Navy Frogman Automatic is Hamiltons technisch best presterende horloge voor maritieme activiteiten. Door het nieuwe ontwerp waar accuraatheid, leesbaarheid en duurzaamheid centraal staan, is dit het ideale horloge voor onderwaterverkenners.

Hamiltons Khaki Navy Frogman Automatic is een modern avonturenhorloge met een rijke geschiedenis. Het is een precisie-instrument dat zich volledig thuis voelt onder water. De modellen zijn genoemd naar de onverschrokken kikvorsmannen van de Amerikaanse marine die de oorspronkelijke modellen droegen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Deze versies blijven op onverschrokken wijze het onbekende onderzoeken met een moderne stijl en techniek.

Het design

Een gegolfde band vormt een eerbetoon aan de weergaloze kracht van de zee en de robuuste 46mm-kast biedt een veilige behuizing voor de opwindkroon van de Frogman. 

De zwarte, duidelijke wijzerplaat is verbeterd met Super-LumiNova® voor een betere leesbaarheid in omgevingen met weinig licht. De oranje markeringen van de minutenwijzer en het uiteinde van de secondewijzer zorgen dat ze eenvoudig en snel kunnen worden onderscheiden.

De Frogman is uitgevoerd met een roestvrijstalen kast en is waterdicht tot 30 bar (300 m). De horloges zijn beschikbaar met een nieuwe gegolfde tactische rubberen kaki band, een zwarte band, of met een traditionele band. Ook is er een versie met een kast gecoat in zwart PVD, een grijze bezel en wijzerplaatmarkeringen, die een meer onopvallende, supermoderne look biedt.

Het uurwerk

Binnenin biedt het automatische H-10 uurwerk absolute precisie en betrouwbaarheid. Daarnaast levert het een energie reserve van 80 uur en uitstekende prestaties dankzij een balansveer gemaakt van Nivachron™. Een geavanceerde legering die bestand is tegen schokken, temperatuurschommelingen en magnetische velden, zorgt ervoor dat het horloge ook bruikbaar blijft onder zware omstandigheden.

De krachtige en zeer betrouwbare Hamilton Khaki Navy Frogman Automatic is het perfecte gereedschap voor mensen die grenzen willen verleggen. Bekijk deze coole horloges ook eens op de website van Hamilton via deze link.

Blijf op de hoogte!

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Notificaties
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x