Skip to content

De nieuwe Meister Chronoscope van Junghans toont karakter

Er zijn horloges die de tijd aangeven. En er zijn horloges die karakter tonen. De nieuwe Meister Chronoscope van Junghans doet beide. Het ontwerp combineert de elegantie van de Meister-serie met de sportieve looks van een chronograaf.

Door de fijne rand van de horlogekast gaat je volledige aandacht – automatisch – naar de prachtige wijzerplaat. De wijzerplaat laat – afhankelijk van de lichtinval – verschillende kleuren zien, variërend van edel grijs tot koel blauw. Het sportieve karakter van de chronograaf komt tot uiting door middel van de donkere (komvormige) subwijzerplaten in combinatie met de oranje wijzers. Deze kleuren vormen samen met de mahoniebruinen horlogeband een prachtige kleursamenstelling. De band is gemaakt van bijzonder zacht en licht struisvogelleer, waardoor het horloge perfect aanvoelt om de pols. De licht gebogen kast draagt hier ook positief aan bij.

Sprekend in ontwerp. Krachtig in zijn uitrusting.

Het horloge toont niet alleen karakter aan de buitenzijde, maar ook aan de binnenzijde. In de 40,7 mm kast tikt het automatische J880.1-uurwerk. Het uurwerk heeft een energiereserve van 48 uur. Naast de chronograaf complicatie is de Meister voorzien van een dag- en datumaanduiding, die in het Engels of het Duits af te lezen is. Samen met het krasbestendige saffierglas en de waterbestendigheid tot 50 m is de Meister Chronoscope een betrouwbare metgezel.

De Junghans Meister Chronoscope is verkrijgbaar vanaf april 2023 en heeft een prijskaartje van €2.140. Bezoek de website van Junghans voor meer informatie.

MerkJunghans
ModelMeister Chronoscope
Referentie27/4224.02
Kastdiameter40,7 mm
Kasthoogte13,9 mm
Kleur wijzerplaatGrijs met sunburst-effect
Kleur subwijzerplatenAntraciet
GlasSaffierglas met anti-reflectiecoating
UurwerkCalibre J880.1
Type uurwerkAutomatisch
Energiereserve48 uur
Functie’sChronograaf, dag- en datumaanduiding
Waterbestendigheid50 m
Specificaties Junghans Meister Chronoscope ref. 27/4224.02

Blijf op de hoogte!

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Notificaties
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x